Elektra

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien en heeft u snel hulp nodig? Installatiebedrijf van der Zwaag is 24/7 bereikbaar via het storingsnummer bovenaan de website.

Ook voor onderhoud, reparaties en uitbreidingen aan uw elektrische installatie kunt u telefonisch contact opnemen. Verder kunt u via de website contact opnemen.

LED verlichting

LED-lampen hebben vele voordelen ten opzichte van andere soorten verlichting.

  • LED-lampen zijn energiezuiniger. Vergeleken met gloei- en halogeenlampen zijn ze zelfs 80-90% zuiniger.
  • LED-lampen gaan vele malen langer mee.
  • LED-lampen branden meteen op 100% lichtsterkte.
  • LED-lampen worden niet heet.

De enige nadelen van LED verlichting is dat ze vaak niet dimbaar zijn en ook iets meer kosten, alhoewel de meeste LED lampen zeer snel terugverdiend zijn. Neem contact op om alle voordelen voor u persoonlijk op een rijtje te laten zetten.

Domotica

Domotica staat voor alle automatisering die met uw woning te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan automatische verlichting, gordijnen of verwarming. Ook kunt u dit eventueel op afstand te bedienen via uw smartphone.

Het installeren van een domoticasysteem is ingewikkelder dan het lijkt. Een domoticasysteem sluit vele verschillende systemen op elkaar aan, en daar komt soms veel wet- en regelgeving bij kijken. Verder keert de verzekering niet uit bij brand onstaan vanwege eigen elektrische installaties.

Kies altijd voor een professionele installatie. Hiervoor kunt u contact opnemen.